Rikosten ja Riitojen Sovittelu Helsingissä

Ajankohtaista


19.3.2018 Sovittelutoimisto on muuttanut osoitteeseen Iso Roobertinkatu 21, 00120 Helsinki

Helsingin sovittelutoiminta on nyt uusissa tiloissa Punavuoressa Iso Roobertinkatu 21 (3. kerros). Helpoiten toimistoon pääsee raitiovaunuilla 1, 3 ja 10.

Lue lisää


18.3.2015 Yle: "Sovittelu säästää hermoja ja rahaa"

Korkeiksi kohonneet oikeudenkäyntikustannukset saavat yhä useamman pohtimaan uskaltaako oikeusprosessiin ryhtyä. Noin puolessa riita-asioiden oikeuskäsittelyistä osapuolten yhteenlasketut oikeudenkäyntikulut ylittävät riideltävän rahamäärän.

Lue lisää


20.1.2015 FK: Vahingontekijä voi neuvotella korvausten maksusta

Vahingontekijän mahdollisuudet neuvotella korvausten maksamisesta vakuutusyhtiön kanssa paranevat uuden ohjeistuksen myötä. Sovittelutoimistoille on luotu ohje, jossa kehotetaan vahingontekijää ottamaan yhteyttä vakuutusyhtiöön asioiden selvittämiseksi.

Lue lisää


9.12.2014 STM: Rikos- ja riita-asioiden sovittelupalveluja halutaan parantaa

Hallitus esittää, että rikosasioiden ja eräiden riita-asioiden sovittelua koskevaa lakia uudistettaisiin. Lakimuutoksen tavoitteena on varmistaa, että tasalaatuinen sovittelupalvelu olisi jatkossa jokaisen sitä tarvitsevan saatavilla asuinpaikasta riippumatta.

Lue lisää


30.6.2014 THL:n kehittämispäällikkö Aune Flinkin kirjoitus HS:ssa

"Ri­kos­ten ja rii­to­jen osa­puo­let suh­tau­tu­vat yleen­sä va­ka­vas­ti so­vit­te­lu­rat­kai­sui­hin, joi­hin he ovat it­se voi­neet vai­kut­taa" -kirjoittaa Aune Flink 30.6.2014 ilmestyneessä Helsingin Sanomissa Vieraskynä-palstalla.

Lue lisää

7.6.2010 Sovitteluun tuotiin lähes 12 000 rikos- ja riita-asiaa vuonna 2009

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on julkistanut valtakunnalliset tilastot sovittelupalvelusta viime vuodelta.

Lue lisää
Seuraavat


Tulosta sivu