Rikosten ja Riitojen Sovittelu Helsingissä

Tietoa sivustosta

Tietoa verkkopalvelusta

Helsingin sovittelutoiminnan verkkopalvelu otettiin käyttöön lokakuussa 2007 www-osoitteessa www.sovittelutoiminta.fi.


Tekstin suurentaminen

Uusimmilla internet-selaimilla voit muuttaa sivustonäkymää suuremmaksi tai pienemmäksi. Windows-käyttöjärjestelmässä suurennus tapahtuu klikkaamalla CTRL ja + näppäintä ja pienentäminen klikkaamalla CTRL ja - näppäintä. Applen käyttöjärjestelmillä suurennus toimii klikkaamalla omenaa ja + näppäintä ja pienentäminen klikkaamalla omenaa ja - näppäintä.


Sivujen tulostaminen

Jokaisen alasivun alalaidassa on tulosta-painike, jolla voit tulostaa kyseisen sivun tekstisisällön. Jos haluat tulostaa koko sivunäkymän navigaatioineen, voit käyttää selaimen tulosta-komentoa. Tällöin kannattaa valita tulostusasetuksista vaakatasoinen tulostussuunta.


Verkkopalvelun sisältämät ulkoiset linkit

Ulkopuoliset linkit avautuvat pääsääntöisesti samassa selainikkunassa.


Sivuston materiaali

Sivustolla olevasta materiaalista vastaa ja sitä ylläpitää Helsingin sovittelutoiminta ja Helsingin kaupunginkanslia. Verkkopalvelussa olevan tiedon oikeellisuutta, muuttumattomuutta ja ajantasaisuutta ei kuitenkaan teknisten syiden vuoksi kaikissa tilanteissa voida taata. Mikäli havaitset sivustolla vanhentunutta tai virheellistä tietoa, ilmoita siitä meille.


Tekninen toteutus

Verkkopalvelun teknisestä toteutuksesta vastaa Poutapilvi web design.

 

Sovittelupalvelun rekisteriseloste

Helsingin sovittelutoiminnan osalta henkilötietolain mukainen rekisteriseloste löytyy Helsingin kaupungin rekisteriseloste-hakemistosta, jossa on virastoittain luetteloituna kaupungin rekisteriselosteet suomeksi ja ruotsiksi.


Tulosta sivu